DAF ve bileşenleri faaliyetlerine son verme kararı aldıklarını açıkladı

Hakkında çok sayıda ifşa metni yayınlanan Devrimci Anarşist Federasyon (DAF) ve bileşenleri olan Devrimci Anarşist Faaliyet, Lise Anarşist Faaliyet, Anarşist Gençlik faaliyetlerine son verme kararı aldıklarını açıkladı.

Devrimci Anarşist Federasyon adını alan oluşumdan ayrılan kişiler tarafından, yapının kurucu üyelerinden olan Serkan Bayrak ve Çiğdem Bayrak hakkında; diğer üyelere yönelik taciz, psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladıkları şeklindeki iddiaların yer aldığı çok sayıda ifşa metni yayınlanmıştı. Ankaralı anarşist grup Karala da dün yaptığı açıklamada Devrimci Anarşist Federasyon’dan (DAF) ayrıldığını açıklamıştı.

Twitter hesabından yapılan ve “Bugün anlıyoruz ki ‘mücadelemize zarar gelmesin’ diye mücadelemize zarar verdik. Yoldaşımızı daha fazla görmemiz, yoldaşımıza daha fazla sormamız gerekirken aldığımız cevaplarla yetindik, yetinmek istedik. Yanlış yaptık ve etkili olabileceğimiz zamanda yanlışlarımızla yüzleşmedik.” ifadelerinin yer aldığı açıklamada “Bugün geldiğimiz noktada Devrimci Anarşist Faaliyet, Lise Anarşist Faaliyet, Anarşist Gençlik’i ve bu örgütlerin kurucu bileşenleri oldğu Devrimci Anarşist Federasyonu’u sonlandırıyoruz.” denildi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir