Dün çalıştığı inşaatın önünden kaçırılan Gökhan Güneş’ten haber alınamıyor

Ezilenlerin Hukuk Bürosu daha önce bir çok defa polis tarafından tehdit edilen müvekkilleri Gökhan Güneş’in dün öğle saatlerinde iş yerine gittiği sırada 4-5 kişi tarafından zorla bir araca bindirilerek kaçırıldığını duyurdu.

Gökhan Güneş’in dün saat 12.17’de İstanbul Başakşehir’de çalıştığı inşaat şantiyesinin önünden 5 kişi tarafından kaçırıldığı, kendisinden haber alınamadığı belirtildi.

ETHA’ya konuşan Nurhayat Güneş, kardeşinin telefonunun şarjı olmasına rağmen ulaşamayınca, hastaneleri aradığını, karakollara başvuruda bulunduğunu fakat bulamadığını anlattı.

Kardeşinin daha önce de kaçırılmak istendiğini anlatan Nurhayat Güneş, avukatları aracılığıyla Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne sorduklarını, fakat “Burada yok” yanıtı aldıklarını söyledi.

Gökhan Güneş’i bulmak için girişimlerini sürdüren ailesi ve arkadaşlarının Başakşehir’de çalıştığı inşaatın şantiyesi yakınlarındaki bir kamera kaydına ulaştığı öğrenildi. Kamera kayıtlarında Gökhan Güneş otobüsten indikten sonra 5 kişi tarafından zorla kornet tipi araca bindirildiği ancak aracın plakasının görülmediğ belirtildi. , Gökhan Güneş’in ailesi, Çağlayan Adliyesi’ne giderek savcılığa suç duyurusunda bulundu Aile yarın saat 13.30’da İnsan Hakları Derneği İstanbul Şubesi’nde basın toplantısı düzenleyecek.


Yorumlar

“Dün çalıştığı inşaatın önünden kaçırılan Gökhan Güneş’ten haber alınamıyor” için bir yanıt

  1. […] Dün çalıştığı inşaatın önünden kaçırılan Gökhan Güneş’ten haber alınamıyor Devlet Göhan Güneş İHD 2021-01-22 Yeryüzü Postası Paylaş […]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir