Ahmet Hakan’ın hedef gösterdiği oyuncu Barış Atay gözaltına alındı

Ahmet Hakan’ın hedef gösterdiği oyuncu Barış Atay, bu sabah saat 06.00’da evine gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınma nedenine ilişkin bilgi verilmezken, sanatçının emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Avukatı tarafından Atay’ın Fatih Vatan Caddesi üzerindeki Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne götürüldüğü, gözaltı gerekçesinin henüz açıklanmadığı belirtildi.

Barış Atay önceki gün Twitter’da “Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde; affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Yok öyle “torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz” falan.Her şey yeni başlıyor. Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz!” yazmış ve Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan tarafından hedef gösterilmişti.

Barış Atay’ın gözaltına alınmasının ardından sosyal medyada #BarışAtayYalnızDeğildir etiketiyle kampanya başlatıldı.

Emniyette ifadesi alınan Barış Atay savcılığa sevk edildi. 16.00’da Çağlayan Adliyesi’nde olması beklenen Atay ile dayanışmak için adliye önüne çağrılar yapılıyor.

Saat 16.00 civarı adliyeye sevk edilen Atay, Basın Suçları Soruşturma Bürosu savcılarından Ersoy Altıntaş tarafından sorgulanacaktı. Ancak savcı Altıntaş, Atay’ın gözaltı sırasında el konulmayan telefonunu incelenmesi için Emniyet’e gönderdi. Atay, bu nedenle bu geceyi de Emniyet’te geçirecek.

Yeryüzü Postası


Yorumlar

“Ahmet Hakan’ın hedef gösterdiği oyuncu Barış Atay gözaltına alındı” için bir yanıt

  1. […] Ahmet Hakan’ın hedef gösterdiği oyuncu Barış Atay gözaltına alındı […]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir